تصادف اتوبوس در مکزیک دست کم ۳۲ کشته بر جای گذاشت جزئیات قرارداد تسلیحاتی ۷.۴ میلیارد دلاری آمریکا با اسرائیل تظاهرات در تل آویو برای تکمیل تبادل اسیران عراقچی و فیدان وضعیت فلسطین را بررسی کردند نایب‌رئیس دفتر سیاسی حماس: طوفان الاقصی ناقوس نابودی رژیم صهیونیستی را به صدا در آورد معاریو: حماس همچنان حاکم غزه است انفجار‌های مهیب در حومه دمشق در پی تجاوز اسرائیل طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس 

اولین حضور ترامپ در منطقه غیرنظامی کُره با امید به دیدار مجدد «کیم»

رئیس‌جمهور آمریکا در حالی از سفر خود به منطقه غیرنظامی کُره خبر داد که امیدوار است بتواند برای سومین بار با رهبر کره شمالی دیدار کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۰۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 30
کد خبر: ۱۴۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد یکشنبه از اولین سفر خود به منطقه حائل بین کشورهای کره شمالی و کره جنوبی موسوم به «منطقه غیرنظامی کره» خبر داد.

 

ترامپ در صفحه شخصی توئیتر خود با اشاره به دیدار با «مون جائه این» رئیس‌جمهور کره جنوبی نوشت: «امروز با نظامیان (آمریکا در کره جنوبی) دیدار و گفت‌وگو می‌کنم و همچنین به منطقه غیرنظامی کره می‌روم. دیدار من با رئیس‌جمهور مون بسیار خوب پیش رفت».

 

خبرگزاری «رویترز» طی گزارشی در این باره نوشت که رئیس‌جمهور آمریکا امیدوار است طی سفر به منطقه غیرنظامی کره، بتواند برای سومین بار با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی دیدار و رایزنی کند.

 

ترامپ پیشتر طی نشست خبری در حاشیه اجلاس گروه ۲۰ در ژاپن گفته بود که علاقمند است حین حضور در منطقه غیرنظامی کره با کیم دیدار کرده و حتی مشکلی ندارد وارد کشور کره شمالی شود.

 

یک مقام ارشد پیونگ‌یانگ نیز در واکنش به این اظهارات ترامپ،‌به خبرگزاری رسمی این کشور گفت که این «پیشنهادی بسیار جذاب» است که می‌تواند «موقعیتی پرمعنی» ایجاد کند اما کره‌شمالی هنوز پیشنهادنامه رسمی دریافت نکرده است.

 

رسانه دولتی کره شمالی پیشتر به نقل از کیم جونگ‌اون گزارش داده بود که نامه‌ای با محتوای مهم از سوی ترامپ دریافت کرده است. 

 

سران آمریکا و کره شمالی تا کنون دو بار با یکدیگر دیدار و بر سر مسائلی مانند خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره و رفع تحریم‌های واشنگتن علیه پیونگ‌یانگ مذاکره کرده‌اند. بعد از اینکه کیم جونگ اون در دیدار اول با وعده آمریکا برای تعلیق تحریم‌ها، اجرای برخی اقدامات هسته‌ای‌زدایی را پذیرفت، دیدار دوم اما به دلیل بدعهدی ترامپ و زیر پا گذاشتن قول رفع تحریم‌ها به شکست انجامید.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار